2019. ápr. 12-13. - Pentart roadshow: Keszthely-Kaposvár-Dombóvár

Pentart bemutató - Keszthely / Iso Color Festékház

2019. ápr. 12. 10-16.30 óráig

PENTART HOBBI DEKORFESTÉKEK bemutatója
Szeretnél otthonra antikolt polcot, saját kezűleg dekorált dobozt? Eseteleg lemaradtál a múltkori bemutatóról? A Pentart szakemberei ismét bemutatják a kréta hatású festéket, a metál festéket, a táblafestéket, a mágnesezhető festéket és más extra dekorpasztát és gélt, amit beszerezhetsz nálunk is.
Ötleteket adnak, megmutatják milyen szerszámmal dolgozz, segítenek, ha nem tudod, hogy kezdj neki a festésnek. Ha még nem vagy tisztában minden lépésével a szalvétatechnikának, a transzferálásnak vagy a kréta hatású festék használatának, akkor gyere el hozzánk és kérdezz bátran!

Helye:  Iso Color Festékház - Keszthely, Rezi u. 5-7.
 

Húsvéti készülődés - Kaposvár / Tótágas Kreatív Hobbi Bolt

2019. ápr. 13.   9-13 óráig

Húsvéti díszeket készíthetsz Pentart termékekkel. Transzferálhtsz, aranyozhatsz, kipróbálhatod a 2019-es tavaszi szezon egyik újdonságát, a Csillogó géleket és más Pentart termékeket, mint az Expand paszta, vagy a Dekorfestékek.
Várunk szeretettel egy közös alkotásra!
A részvétel IGYENES!

Helye: Tótágas Kreatív Hobbi és Foltvarró Bolt  - Kaposvár, Fő u. 2.
Jelentkezés: Mester Judit 30/5522-156


Steampunk inspiráció - Dombóvár / Ötletelő

2019. ápr. 13. 14-19 óráig

A STEAMPUNK stílussal ismerkedhetsz meg egy művészeti kurzus keretén belül. Középpontban a rozsda effekt. Megtudhatod hogyan készíts élethűen rozsdás felületet, valamint lesz még háttérfestés Media Mist spray festékekkel, transzferálás, stencilezés, díszítés különleges fém kiegészítőkkel.

Helye:  Ötletelő -  Dombóvár,  Hunyadi tér 20/a
Jelentkezés: +36-74-506-432

Szívesen megosztom 10 éves tapasztalatomat és tudásomat. Keress meg, ha szeretnél foglalkozást szervezni! Távolság nem akadály, tartottam már a határon túl is és ország szerte több helyen foglalkozásokat, termékbemutatókat. Vedd fel velem a kapcsolatot ITT